logo_images_0_156679995120897
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WERKPLAATS

Content Image 1

Uitlaat

Wilt u uw uitlaat vervangen, of wilt u de werking van uw katalysator of roetfilter laten controleren? De specialisten van CarProf Schoonen Vlijmen hebben alles in huis om u van het juiste advies te voorzien en indien nodig uw uitlaat vakkundig te vervangen. Ongeacht het merk of de leeftijd van uw auto.

MEER INFORMATIE OVER DE UITLAAT


Uitlaat, katalysator en roetfilter

Er ontstaan verbrandingsresten (uitlaatgassen) die worden afgevoerd via het uitlaatsysteem. Bij benzine auto's worden deze gereinigd door de katalysator. In de katalysator stromen de gassen langs edelmetalen die een chemische reactie teweegbrengen. Op die manier worden de gassen omgezet in minder schadelijke stoffen. De uitstoot van dieselauto's wordt gereinigd met behulp van een roetfilter.


Onderhoud van het uitlaatsysteem

Omdat het uitlaatsysteem veel te lijden heeft van water en de extreem hete uitlaatgassen kan er lekkage aan de pijp of schade aan de filters ontstaan. Dit heeft mogelijk gevolgen voor het milieu en het vermogen van de motor. In dat geval kan CarProf met een roetmeting, viergasmeting of een visuele inspectie bepalen waar het probleem zit en deze voor u oplossen.


Uitlaat reparatie bij Carprof

Ook het uitlaatsysteem is een complex onderdeel van uw auto. Een rammelend geluid kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een defecte of loshangende katalysator. Het is daarom van belang om goed advies in te winnen. Bij CarProf kunt u rekenen op vakmanschap en een heldere offerte, of het nu gaat om reparatie of vervanging van uw uitlaat.

Vraag of intresse?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Banner Image 0
whatsappbtn
scroll_image.png
Morgen Internet - Light website