logo_images_0_156679995120897
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WERKPLAATS

Content Image 40

Pechhulp

Met CarProf Schoonen Vlijmen Pechhulp van ons autobedrijf in Vlijmen heeft u de beste hulp voor onderweg in Nederland en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op onze service. De pechhulppas is er voor alle CarProf-klanten en kost €34,95 per jaar. Vraag hem bij ons aan. Lees hier de CarProf pechhulp voorwaarden.


Pechhulp afsluiten voor 34,95 per jaar

Naast de samenwerking met Autoassistentie-team (AA-team), voldoet CarProf Schoonen Vlijmen aan strenge eisen op het gebied van autoreparatie en onderhoud. Een auto die in onderhoud is bij CarProf Schoonen Vlijmen zal daarom ook niet snel met pech komen te staan. Daarom kunnen wij onze pechhulp een stuk goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld ANWB.

Elke auto is welkom

Deze service geldt voor alle personenauto's met een Nederlands kenteken (<3500 kg) en is geheel onafhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers. Het is heel simpel: is uw auto regulier in onderhoud bij CarProf, dan kunt u gebruikmaken van CarProf Pechhulp. Binnen Nederland worden andere bestuurders in uw auto ook geholpen, zowel bij particulier- als zakelijk gebruik. Buiten Nederland gelden er andere voorwaarden voor zakelijk gebruik (o.a. verhuur en het delen van auto's). Bij verkoop vervalt CarProf pechhulp, behalve als de auto bij CarProf in onderhoud blijft.


Overstappen is eenvoudig

Als u al een pechhulpverzekering heeft lopen, is het mogelijk om deze door CarProf op te laten zeggen. Zo kunt u eenvoudig overstappen. CarProf Pechhulp heeft bovendien geen stilzwijgende verlenging. U wordt vooraf geïnformeerd wanneer de CarProf Pechhulp afloopt, zodat u tijdig en vrijwillig kunt verlengen.
Daarnaast bieden wij de CarProf Service Card om u nóg meer te ontzorgen.

Dit houdt CarProf Pechhulp in:
- Betrouwbaar en betaalbaar
- Door heel Nederland en Europa
- Eén centraal alarmnummer: +31 (0)88 - 112 14 30
- Dag en nacht bereikbaarheid en assistentie
- Garantie van CarProf Schoonen Vlijmen
- Directe diagnose en reparatie
- Vervangend vervoer
- Kosteloos transport
- Hotelovernachting
- Ook bij pech door eigen vergissing

Vraag of interesse?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Banner Image 0
whatsappbtn
scroll_image.png
Morgen Internet - Light website